Vattenfritt!

Igår kom äntligen Tommy hem efter en vecka på sjön! Skönt att inte vara ensam längre.. Innan så hade Melvin tid till BVC för 18-månaders kontroll och vaccination. När vi var klara där åkte vi till Weda för att handla present till Leas kompis som hade kalas. Kollade även in den nya (nya för mig!) djuraffären. Åkte sen till min mormor där vi
väntade på Tommy som tog tunnelbanan till Fruängen. 
 
Lea drog på kalaset och vi var hemma. Vattentrycket började sina och efter ett kort tag så kom inte en droppe vatten. Grymt irriterande. Dessutom kom Lea hem och var dålig i magen. Självklart när vi är utan vatten! Vi har fått hämta vatten i hinkar så vi iallafall kan spola och tvätta händerna. Fick höra av pappa att det är en huvudledning som gått sönder så troligtvis är vi utan vatten hela dagen. Vi ska väl ändå åka till landet så fort Tommy vaknar. Hade tänkt hinna duscha innan vi åker men det är väl bara att glömma.. Nu ska jag gå en kort sväng med hundarna.
 
 
/jenny

Sjuuuukt varmt!

Sitter hemma i soffan och ska strax lägga mig. Är så obehagligt varmt inne. Har försökt röja undan här hemma och lyckats få fem maskiner med tvätt klara. Hela lägenheten har glömts bort efter alla dagar i stugan. Ska förhoppningsvis hinna med det sista imorgon. Melvin har varit super kinkig idag och jag har inte fått gå en meter ifrån honom utan att han har fått utbrott. Kunde inte ens ta en snabbdusch, så fick slänga ner han i badkaret medans jag duschade. 
 
Förutom det så har vi hämtat hem Ouzo som haft det super bra hos hundvakten. Bad, restaurangbesök, långa skogspromenader och massa kärlek har han fått. Åkte iväg och storhandlade själv. 
 
Imorgon ska Lea på kalas så ska iväg och försöka hitta en present och Melle ska till BVC på 18mån kontroll. Och så kommer Tommy hem! 
Dags att sova!
/jenny

Romeo på rymmen!

Som rubriken lyder, Romeo lyckades på något sätt ta sig ut på eftermiddagen. Har ingen aning om när eller hur, men på kvällen så började jag undra var Romeo var. Han är alltid med Nexus. Letade överallt. Hämtade mamma och Syster som hjälpte till att leta överallt igen. Under soffan, i skåp, under fåtöljer, i lådor, i sängar. Överallt. Han var borta! Gick ut på tomten och ropade men fick inget svar. Gick in och nattade barnen. Precis när Melvin somnat så hörde jag en duns. Sofie ropar och jag springer ut. Då hade hon sett Romeo utanför deras fönster och han försökte ta sig upp på våran balkong. Gick in och hämtade Nexus i sele och så fort Nexi pratade så hörde jag jamande ifrån källaren. Längst in låg Romeo. Snacka om att jag hade panik ett tag. Ringde till Tommy som är halvvägs till Mariehamn, vad skulle han kunna göra? Haha.

Nej nu är han hemma och ligger och sover vid mina fötter. Ska också sova nu. Imorgon åker vi hem för i helgen väntas hundutställning. Ska hinna tvätta, packa och lämna hundarna.
/jenny

Sten och snäcksamling

Sitter just nu nere vid sjön i bikini, Melvin sitter i sin pool under ett parasol och plaskar och Ouzo har precis tagit en simtur. 
 
Bjuder på en bild från igår då Melvin samlade snäckor och stenar och Ouzo plockade upp stenar från botten. 
 
 
 
/jenny

Bad och lek!

Melvin ligger just nu och sussar gott i vagnen. Tommy har åkt ut och jobba på sjön så han är tillbaka om en vecka. Jag, barnen och djuren är ute på landet och myser! Älskar att vara här och speciellt att vakna och bara gå ut som man är. Ouzo springer lös hela dagarna och badar hur mycket han vill. På kvällarna så är det dock slut på badet för hans del, så han hinner torka ordentligt. Vill inte ha några fukteksem här inte! Efter frukosten gick vi och badade på den allmänna badplatsen. Urusel! Men Lea var nöjd, men går aldrig dit igen. Vi har en betydligt bättre badplats på våran egen tomt.
 
Nu ska jag ta tag och klippa Daisy! 
 
 
 
/jenny

Semesterdagar!

Nu under semestern blir det inte många inlägg. Njuter på landet fullt ut utan någon dator. Försöker även lägga ifrån mig mobilen och koppla bort "världen" och bara vara. Men är lite lätt beroende av olika spel och Facebook. Har precis kommit in efter att ha planterat barnen nya bär. Tommy har snickrat ihop en fin planteringslåda och mormor stod för de första av bären. Två blåbärsbuskar och smultron plantor. Jag planterade våra egna "vild" smultron, som växer lite överallt på både grusgång och berg, bredvid lådan med blåbären. Tror det kommer bli en hitt i sommar för barnen. Planterade även om den blomma som Melvin planterade på dagis. Ska bli kul att se vad det blir av den. 
 
Imorgon åker vi hem för några dagar. Tommy ska på middag med det gänget som jobbade under hockey-VM och på söndag åker jag och Ouzo på hundutställning i Köping. På tisdag åker Tommy på jobb igen så då lär jag, barnen och djuren flytta ut till stugan igen. 
 
Nu ska jag börja bädda fram och sedan få lite sömn. 
 
 
/jenny

För evigt saknad!

 
/jenny

Snart semester!

Imorgon är min näst sista dag innan jag tar fyra veckors semester! Den kommer verkligen lägligt.

Igår var första dagen som jag inte bytte en enda blöja! Haha. Hade fullt upp hela dagen och var endast hemma 30min mellan 6:45-19:30. Jobbade, lunchade med mamma på Ikea, handlade lite på Ikea, besiktigade bilen, hämtade upp mamma, åkte till kungen kurva, handlade koppel och halsband, handlade mat, åkte hem, åt, åkte på ringträning och sedan ett besök på Elgiganten. Var helt slut när jag kom hem och däckade sedan med Melle. :)

Idag efter jobbet plockade jag upp barnen som var hos sin faster, åkte hem, åt lunch, nattade Melvin och somnade själv. ;) Resten av dagen så slappade vi. Var ute och åkte lite trehjuling. Eller Melvin var, han fick en av mormor igår. :)

Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen!

/jenny

Hälsningar från förr

Sitter med Melle på golvet och ska strax ta tag i disken. Tommy river ner tapeten i vardagsrummet, och hittade en trevlig hälsning!

Arvid är min farfars morfar. Han byggde våran nuvarande sommarstuga, år 1934. Nu ska vi försöka klura ut hur vi ska kunna bevara denna "hälsning".



/jenny

Melvin 1,5år!

Idag blir Melvin 1,5år! Jäklar vad tiden här fort. Alldeles för fort. Kändes som att det var igår jag fick upp honom på bröstet för första gången.. Nu är han en egen individ, en liten människa! Han pratar för fullt och det är rätt roligt att lyssna på när han har så enormt mycket att berätta och man förstår inte ett ord! Presenter ligger och väntar från Mormor och morfar och även gammelmormor har köpt något. I våran familj har vi alltid "firat" halvårsdagar med en liten present.

Imorgon jobbar jag och sedan packar vi ihop oss och åker till landet där vi ska spendera helgen! Har lite projekt att pyssla med. Bilder kommer när det är klart! Nu ska jag sova!

/jenny

Inga hundar i soffan var det!

 
/jenny
rss feed
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!