In-shower body milk!

Nu ska vi se om jag blir lika glad av att använda denna som tjejen i reklamen! Haha..

/jenny

Första träningspasset på veckor!

Har precis kommit in från ett kort träningspass med Vegaz. Idag är första dagen på veckor som han inte varit så pass halt att jag kände att vi kunde köra ett kort pass med endast att han ska sätta sig fot vid min sida. Han är grymt duktig trots att det är ett tag sedan vi tränade sist.
 
På jobbet så hann jag nästan klart med allt, jobbade fram till 14:30. Är bara lite småfix kvar sen är allt klart. Som jag har kämpat! Kommer drömma om färgpatroner inatt. Åkte hem, hämtade hundarna, hämtade Lea och sedan Melvin. Barnens morfar kom förbi med lite kattmat så han och Melvin passade på att sparka lite boll. Melvin älskar bollar. Eller är snarare besatt.
 
Efter middagen gick vi ut till en lekpark en stund. Var lite svalare ute än vad det var tidigare på dagen. Så man behövde inte smälta bort. Barnen tog sedan ett bad tillsammans och sedan blev det sängen för bägge. När Melvin somnat bäddade jag rent i hans och våran säng. Nu är tvätten precis klar och ska slänga in den i torktumlaren innan jag kryper ner i sängen.
  
   Melvin går i Leas sko!
/jenny

Under ombyggnad!

Nu ska ALLT rivas ner och byggas om! Har till 14:00 på mig. Önska mig lycka till! ;)

/jenny

Ledig regnig dag!

Idag har jag som sagt varit ledig, även Melvin har varit hemma med mig. Tyvärr har det regnat mer eller mindre hela dagen så blev inget parkhäng som jag planerat utan vi har myst hemma istället. Smart som jag är så har jag inga regnkläder hemma utan allt har jag tagit med till dagis.
 
När Melvin sov efter lunchen så passade jag på att plantera om mina Orkidéer som fått sig några rejäla smällar. Både katterna och Vegaz har dragit ner några av dem i golvet ett antal gånger så de var lite ledsna.. Nu är alla utom en i nya krukor med mossa, som tydligen ska vara bra, och växtnäring. Har inte alls några "gröna" fingrar utan där är Tommy duktigare än vad jag är, men detta fick jag ihop. Återstår att se om de överlever.. När Melvin vaknat och fått i sig lite mellis så hämtade vi Lea från fritids. Hon gick till gammelfarmor, som bor i området, en kort stund. Efter middagen passade Lea Melle så jag fick ta en dusch! "Ta den tid du behöver" sa Lea när jag sa att jag skulle skynda mig. Hon är himla omtänksam men hon ska inte ha det ansvaret, så jag skyndade mig ändå och när jag tittade in i hennes rum satt barnen i soffan och spelade spel. Är sånna ögonblick som får mitt hjärta att bubbla över.
 
Nu är det strax dags för mig att hoppa i säng, imorgon blir en såndär jobbig morgon igen. Jobbar dessutom till kl 14 då jag ska bygga om en hel vägg på jobbet. Det är det jag älskar med mitt jobb, ingen dag är den andra lik. Dessutom älskar jag att bygga om och skapa.
 
Nu ska hundarna ut, Vegaz få medicin och göra klart allt inför morgondagen. Börjar få in rutiner nu när man är själv. Tyvärr kommer det bli lite dåligt med bilder, allt ligger på mobilen och kameran, ska bara få tid och ork att lägga in allt. Nu säger jag natti natti!
/jenny

Tillbaka. Part 2!

Vet inte hur många av mina senaste inlägg jag har börjat med "I'm back, again!".. Nej detta är inte okej! Men både datorn och bloggen har inte varit min främsta prioritering den senaste tiden. Enda anledningen att jag slog på datorn nu var för att Tommy behövde ett viktigt papper inscannat, och måste maila det till honom så han har det senast kl 8 imorgon bitti.. Jag visste inte ens vart datorn låg eller var jag hade lagt den sist. SÅ länge sedan är det sen sist. ;)
 
Vad som har hänt i mitt vardagliga liv den senaste tiden är väl inte så mycket, sova, äta, jobba, hämta barn, gå ut med hundar och ja allt vad som hör vardagen till. Vegaz är dessutom sjuk, ett tag trodde jag vi skulle få ta bort honom, så illa var det. Det tar jag någon anna gång, huvudsaken är att han är på bättringsvägen men framtiden är fortfarande ovis. Lilla hjärtat.
 
Igår åkte Tommy iväg på övning och kommer vara borta tills på söndag. Så igår efter han hade åkt åkte jag och barnen och köpte skor till oss. Blev två par var. Hämtade ut Vegaz nya medicin, handlade lite mat och åkte hem. Idag så var det att gå upp tidigt för att hinna med allt. Barnen skulle upp, duscha, Melvin skulle ha välling, hundarna skulle ut, äta frukost, lämna barnen och sedan hinna till jobbet. Vilket jag gjorde! :) Efter jobbet hämtade jag hem Melle, åt mellis, hämtade Lea och efter en stund var det dags för vårfest på Melvins dagis. Riktigt trevligt! Barnen hade fullt upp och var nöjda. Lite middag i magarna, ett bad för Melvins del och sedan somnade bägge ovaggade.
 
Imorgon är jag ledig men ska försöka jobba lite med Forever samt få iväg alla papper till försäkringsbolaget gällande Vegaz. Ska strax gå med hundarna och krypa ner i sängen jag med. varit vaken sedan 05:30 och det börjar kännas. Så nu säger jag god natt!
/jenny

Magsjuka och födelsedagsfirande

Ligger hemma och är magsjuk. Behöver inte gå in på vidare detaljer. Fyfan säger jag bara. Så länge jag sitter eller ligger blixtstilla så är allt relativt lugnt. Hundarna fick en kiss utanför porten, Vegaz fick springa lös så han fick bli av med lite överskottsenergi. Så fort vi kom in så fortsatte han att springa och jaga katterna. Han och Daisy fick ett varsit grisöra-slice så han ligger nu kroncentrerad och tuggar på det. Snart kommer Tommys syster och hämtar honom för en promenad så då blir han förhoppningsvis lite tröttare. Nexus har blivit Vegaz nåldyna, han har små sår över hela huvudet och magen. Han är alldeles för snäll och säger inget när Vegaz ligger och tuggar på honom. Så nu har vi börjat gå imellan.
 
På självaste valborg fyllde Lea 8år. Hon fick en mini-dator av oss, farfar, gammelfarmor, mormor och morfar (mina föräldrar). Kan säga att hon blev överlycklig! Igår hade vi lite kalas för släkten och hon fick lite annat skoj som kommer senare. Tror Lea blev väldigt nöjd över sina presenter. Hon blev nog mindre glad över hur hennes eget kött och blod som vanligt sviker henne. Ett kort som avslutades med "älskar dig! Saknar dig!" känndes som ett rent påhitt och Lea småskratte lite. Är över ett år sedan hon fick ett telefonsamtal och snart tre år sedan hon såg personen. Det som känns bra är att Lea har bildat sin egen uppfattning och bryr sig inte speciellt mycket längre. Det är en person hon inte längre vill ha något att göra med. Oavsett vad Lea vill i framtiden så står både jag och Tommy bakom henne. Hon har blivit sviken gång på gång och då har det varit vi som stått bakom och tagit emot henne och hjälpt henne upp igen. Det jag verkligen inte kan förstå är hur man kan göra allt som den personen gjort mot sitt eget barn. 
 
Hur som haver, Lea fick en kanon bra födelsedag och kalas med personer som älskar och bryr sig om henne.
Nu ska jag stax försöka äta lite lätt lunch och få iväg Vegaz med Madde.
 
/jenny
rss feed
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!