Sjukhus besök

Melvin ligger just nu och sover, ska strax gå in och väcka det lilla trollet. Igår slocknade jag när jag nattade Melle, vaknade kl 3:15 med kläder och allt på. Så klev upp, gick ut med hunden innan jag borstade tänderna och kröp ner i sängen igen. Hade tänkt få lite jobb gjort, men det blev som det blev.
 
Idag fick jag några minuters sovmorgon då Melvin hade tid till barnmottagningen på Södertälje Sjukhus, så var ledig från jobbet. Eftersom Tommy jobbar så följde min mamma med eftersom jag hatar att åka hiss, speciellt på sjukhus. Melvin fick lämna lite prover men läkaren trodde de inte skulle hitta något, utan att han bara är lite lösare i magen än andra och vi ska fortstätta med den kost vi göra idag. Känns skönt. Eftersom han skulle lämna prover så fick han Emlaplåster i armvecken och medans vi väntade bjöd mormor på lite fika. Provtagningen gick toppen, han sa inte ett ord utan tittade med stora ögon på nålen i armen. Fyra rör tog de och vi får svar om någon vecka. 
 
Innan jag väcker Melle nu så ska jag plocka lite i raketfart. Det åker ut lika snabbt igen men ser bättre ut för stunden.
 
 
 
Melvin såg till att även hans bil fick lite dricka.. ;)
/jenny

Födelsedags fika

Sitter just nu i vardagsrummet och ska strax ställa mig i köket och baka klart. Nu står pajformen i kylen som den tydligen ska göra i 30min. Fyller ju år på fredag och fick en kommentar av min chef, "Du vet väl att när man fyller år ska man bjuda på fika".. Tror dock att det är hon som är fikasugen, godismonster som hon är. Har tänkt bjuda på något främmande för mig, nämnligen Citronpaj. Så måste självklart testa att göra en så jag vet att det går att bjuda på. 
 
Jobbet har rullat på. Har en ny kollega som jobbar på min avdelning. Skönt att vi är två nu när julen och den värsta shoppningen är. Dock så är de första dagarna mycket information hur allt fungerar osv. Men ändå har vi fått mycket gjort. Tror han kommer bli en bra tillgång för oss. 
 
Nu måste jag fortsätta med baket!
 
 
/jenny

Minihuligan!

Just nu sitter barnen och äter middag. Hemmagjorda piroger. Själv tog jag en proteinshake. Varken hungrig eller någon vidare matlust. Är dessutom så slut i kroppen. Känns som att den kommer lägga av när som helst, eller så är jag påväg att bli sjuk. Hoppas på det sista.
 
Mycket av att jag känner mig slut tror jag beror på att lilleman är i en extremt jobbig trottsfas. 99% av allt han säger är "nej".. Vill inte klä på sig, inte klä av sig, inte byta blöja, inte äta, ingenting duger. Igår slapp jag iallafall två "krig" när vi var hos barnens farmor. Ett blöjbyte och få på utekläderna när vi skulle gå. Thank god! Nu längtar jag verkligen tills Tommy kommer hem och kan ta över. Eller iallafall avlasta. Men imellan alla nej och vill inte så är han världens underbaraste. Självklart. 
 
Igårkväll när han skulle sova så la han huvudet på min bröstkorg, tittade mig i ögonen och la handen på min kind. Då glömmer man bort hur jävlig och trotsig han varit på dagen. Älskade tokiga unge!
Nu ska huliganen få lite välling strax och sedan hoppa i säng. Även jag ska vara snabb i säng. 
 
 
 
/jenny

Oufa bus


För första gången någonsin så har Ouzo tuggat sönder något när han varit ensam. Denna gång föll min hårborste offer.. Får väl skylla mig själv när jag inte gett ett tuggben innan jag åkte. Han slukar minst ett ben om dagen så brukar alltid fylla på med massor av ben i omgångar, men nu helt enkelt missat att det är slut. 
/jenny

Medges ej

Har ni också fått den där paniken när man är och handlar, har kollat saldot på kortet innan man åkt och när man sedan glatt ska betala så skriker apparaten "Medges ej!".. What!? Och mitt i paniken så säger man Alltså jag har pengar, jag lovar.. Så galet pinsamt. Försökte plocka ut beloppet från en bankomat men har glömt koden så det blev ju misslyckat. Ringde sedan till banken och frågade vad som står på. Och de förstod inte heller varför det inte fungerade. Jag löste hela situationen med att lägga handpening eftersom jag som tur var hade med mig lite kontanter och åkte hem, förde över till Tommys kort och åkte tillbaka och betalade. Alltså, haha.. 
 
Påväg hem slog det mig att jag tror att jag tappat bort det kortet någon gång förr (är inte mitt ordinarie betalkort) och att jag spärrat det. När det sedan dykt upp i någon gamal jacka så har man glatt stoppat ner det i plånboken igen.. Jag tror men är inte helt säker att det är så. Hur som haver, jag fick min kamera iallafall. Eller det var Tommy som köpte den åt mig/oss iallafall. 
 
Förutom kortstulet så körde jag och barnen upp Tommy till Fruängen, sedan åkte vi till min mormor där vi bjöds på våfflor till mellis. Var där en stund innan vi packade in oss och åkte hemåt. Nu sitter barnen och äter lite middag, jag väntar då jag fortfarande är mätt efter våfflorna. Så fort barnen är kastade i säng så ska jag tömma en av kattlådorna som behöver lite ny och fräsch sand. Efter det är det min tur att hoppa i säng. Nu kör jag ju solo i en vecka så nu är det upp as tidigt och hinna med att kissa hundar, få upp barn, lämna på skola/dagis och sedan hinna till jobbet.
 
 
/jenny

Avkopplande helg

I fredags efter jag slutade jobbet så packade vi in oss i bilen och åkte ut till landet. Grillade till middag och tände eld i kakelugnen. Skönt att ha en avkopplande helg. Dagarna har vi spenderat med skogspromenader i de vackra höstfärgerna, fiskat och bara njutit av lugnet. Ouzo passade på att ta ett sista dopp för i år, fast än han inte fick. 
 
Idag är det måndag och ny vecka. Jag har under söndagen kommit fram till ett beslut som jag hoppas kommer ändra min framtid. Nu ska jag bara skrapa ihop pengar så jag kan förverkliga min dröm sedan många många år! Efter jobbet idag stannade jag och käkade lunch hos min mormor tillsammans med mamma. Stannade till i Tullinge för att hämta lite produktkataloger. Vårat nya smink släpptes ju förra måndagen och mycket är redan slutsålt. Så behövde lite kataloger eftersom jag avvaktar med att beställa tills vidare. Känns spännande att vara först (?) i världen att sälja en hel sminkserie som har Aloe Vera som bas och dessutom är parabenfritt, nickelfritt, inte testat på djur, ekologiskt och dessutom har många certiferingar, bla en Halal-certifiering som betyder att det är så rent! Sjukt stolt att få jobba med dessa produkter! Nu ska jag snarast boka in en tjejkväll!
 
Nu har jag lite att ta tag i innan det är dags att väcka lilla Melvin som har vägrat sova efter lunchen!
 
 
/jenny

Melvin provsmakar äpplen

Denna blogg blir ju lika uppdaterad som, ja. Inget. Ekar lika tomt som i en gångtunnel.. Tänkte iallafall dela med mig att ett rätt roligt sms jag fick idag av Tommy när jag jobbade. 
 
"Melvin kommer med ett äpple till mig. Jag säger att han får äta det. Han går ut i köket och det blir tyst. Jag smyer ut till honom. Då visar det sig att han provsmakat ALLA äpplen"
 
 
Kan säga att jag började as garva mitt i allt. Hahahhaha.. Knasiga unge! Fick mig ett riktigt gott skratt kan jag säga.. 
 
/jenny
rss feed
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!