EBay levererar

Yttligare en utställningsdräkt från eBay vann jag under natten. Den jag provade på utställningen förra helgen, som skulle kosta 850:-.. Jag vann den för 118:- och tillsammans med frakt till Sverige gick det på 299:-.. Hoppas den hinner komma innan det bär av till Åland! Den ser inte alls så speciellt snygg ut på bild, men den är sååå snygg på! 



/jenny

Skansen

Familjedag på Skansen.. Dock skulle vi inte tagit bilen in då det såklart var vägar avstängda och enorma köer. Gick inte ens att komma fram till parkeringen så Tommy fick släppa av oss och sedan parkera någonstans på Östermalm och gå tillbaka. Barnen har iallafall haft roligt men det var enormt mycket folk. Melvin slocknade direkt i bilen.. 




/jenny

I Love eBay

Jag älskar eBay. Går att hitta allt för bara några få kronor och oftast med gratis frakt. Risken finns att sakerna hamnar i tullen och man får betala en tullavgift, men har hittills av alla saker jag köpt klarat mig. Dessa två mobilskal är påväg hem till mig. Köpta för 9,25:- st, gratis frakt! 





/jenny

Kiropraktor besök

Har ju haft ont över njurarna en längre tid. Känt mig lite orolig över det och varit på vårdcentralen för att kolla upp det. Alla prover som tagits har inte visat något så åkte till en kiropraktor i torsdags som fick kolla ryggen. Mycket riktigt.. Hela ryggen var öm. Från nacken ner till svanskotan. Hon gjorde några justeringar men rättade inte till allt än (då skulle hon få hålla på hela dagen..). Främst var det i mitten av ryggen hon rättade till. 

Dagen efter (i fredags) så var jag väldigt öm från mitten av ryggen och neråt. Räckte att bara dra försiktigt med handen så skrek jag av smärta, typ. Så idag när det var återbesök så satt denna smärta fortfarande kvar. Därför fick jag bara lite massage, en lättare behandling (töjde lite i det området jag har ont) och fick tejp över ryggen som ska avlasta, stödja musklerna i ryggen och så jag inte kan böja mig utan att det stramar åt. Ny tid nästa tisdag igen. Så nu ska jag undvika att bära i onödan. Noel får helt enkelt nöja sig med att hans far får bära runt på honom.. ;) 


/jenny

Ny utställningsdräkt inköpt!

På utställningen i söndags så fann jag en försäljare som sålde utställningsdräkter/kläder. Kollade runt lite och fann en snygg kavaj jag tänkte köpa. Frågade om priserna på dräkterna, mellan 600-1500:- kostade de. Den jag hittade låg på 850:-, kollade in lapparna som fortfarande satt kvar, la det på minnet, bad att få återkomma och surfade in på EBay. Hittade exakt samma dräkt för 52sek. Så jag gick aldrig tillbaka utan la ett bud men tyvärr avslutades den mitt i natten så var någon annan som la ett högre bud och den såldes för ca 128:-. 

Hur som, la bud på några andra dräkter (som jag även såg på plats i söndags) och vann en för 170:- (plus frakt 150:-). Kändes ju helt okej. Om den inte fastnar i tullen så borde jag ha den lagom till nästa utställning. 

Katies stamtavla har äntligen kommit (tog bara 1,5år..) så nu ska vi så småningom kunna ställa den tösen!


Påväg hem till mig! 
/jenny

Valparna är här <3

I lördags kväll började Lazys valpning. Slutade tillslut med att 5 tikvalpar hade kommit till världen, tyvärr var en dödfödd (den första) och den blåa tösen dog efter ett dygn. Hon var svag redan från början.. Men de återstående tre töserna är det full fart på. Världens gulligaste nallebjörnar <3 Kullen är kennel Trönderjyckens men vi är fodervärdar åt Lazy. :)

Beige tik

 Rosa tik

Lila tik




 
/jenny

Täby galopp

I söndags var det att gå upp tidigt och åka till Täby och hundutställning. Endast Valle var anmäld och det var 6 anmälda (5 deltagande), gammelgubbel slog till med att bli bästa hane med en ålder på 10år. Sedan fick han se sig slagen av tiken. Den tiken blev iofs BIS på årets rasspecial, så kändes helt okej.. ;) Han blev även BIR-veteran men fick ingen placering i biset. En rolig och lyckad dag. Noel sov från 11:30-14 i vagnen. Världens lättaste bebis att ha med sig. 

 

SECH NOCH BALTICCH ESTCH LVCH LTCH NOVW-13 SEVW-13-15 Faouziah's Darin 
/jenny

Ny skötväska påväg!

Vissa saker behöver man inte alltid berätta för sin man, eller hur? Råkade klicka hem en ny skötväska igår. Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet! Har senaste veckan funderat lite smått på en ny skötväska då den vi har nu (skip hop dash deluxe) börjar bli lite sliten. Har varit den absolut bästa skötväskan jag haft. Har testat några stycken bla Brio och Elodie Details, men har alltid tagit fram skip hopen efter ett kort tag. Den är oslagbar. Har varit inne på att köpa en lika dan men nu snubblade jag över denna och ja, så fick det bli. Jag hoppas verkligen att den är lika bra som den är snygg! Ännu bättre är ju att den köptes på Jollyrooms kampanj, 35% rabatt.. Tack för det! 



Petite Cherie 
http://www.jollyroom.se/produkter/petite-cherie-skotvaska-angulus-grey


/jenny

Räddningshubdskurs



/jenny

Njurbäckeninflammation?!

Hela dagen har jag haft fruktansvärt ont över vänster njure, dvs bak i ryggen. Ensam med Noel och Melvin eftersom Tommy var hemma och skulle tatuera sig. Så hela dagen har jag mer eller mindre legat ner eller suttit på golvet.  Dessutom är Noel i en släpper-du-ner-mig-på-golvet-och-går-en-meter-ifrån-mig-blir-jag-hysterisk period.. Melvin hade denna period vid 8månaders ålder så jag räknade med att Noel skulle komma in i den här fasen när som helst. Förhoppningsvis är den snart över och då välkomnar vi en ny fas. Vad det nu blir. 

Hur som haver, vi har hållt oss inne idag. Trots fint väder. Smärtan har verkligen så pass hemsk att jag inte fixat att vara ute och aktivera barnen. När Noel sov så lekte jag och Melvin med bilar annars har vi legat i sängen och kollat på tv. Har jag ont imorgon igen så får jag antingen ringa vårdcentralen på nytt eller åka in akut. Något med njurarna är det. Frågan är bara vad.. 

Har även anmält mig och Ouzo till kurs som startar i höst. Apell lydnad. Skönt att hitta en kurs som verkligen passar oss. Lydnads delen i apell är verkligen vad jag behöver hjälp med. Vi ska ju förhoppningsvis tävla i Apell nästa år så denna kunde inte komma mer lägligt! Tur att det fanns plaster kvar. 

/jenny

Första båtturen

Läkarbesöket gick bra, eller vad man nu ska säga. Han var inte säker om det var urinvägsinfektion eller inte så proverna blev skickade på odling. Men det visade att det var äggvita i urinen. Så får vänta och se vad odlingen visar. Har ju ont över njurarna så annars är det något annat som är galet.. 

Innan vårdcentralen hann jag hem och ta en dusch. Noel kände sig inte alls som hemma och jag kunde inte gå en meter ifrån honom utan att han fick utbrott och snabbt kröp efter. Har väntat på denna fas när man inte kan lämna hans synfält utan att de blir helt förtvivlade. Så fick lösa det på bästa sätt genom att han fick sitta i badkaren när jag duschade.. 

Väl tillbaka på landet och med middag i magarna så åkte vi ut en sväng med den nya båten. Var även Noels första båttur. Drygt en timme var vi ute innan det var dags att dra sig hemåt och barnen skulle nattas.. 

Nu ska jag själv sova, imorgon ska Tommy tatuera sig. Galet avis. Men får snällt vänta tills jag slutat amma.. Så räknar med att få vänta till nästa höst. Lite surt men amningen och Noels hälsa kommer först!  



/jenny

Längtan efter rutiner

Hundträningen går lite trögt. Kommit lite annat imellan men försöker få till iallafall fot innan maten. Just nu behöver vi få upp och bibehålla Ouzos fokus och förväntan. 

Annars rullar dagarna på. Lea har börjat skolan idag så nu är det tidiga mornar framöver. Börjar längta hem till lägenheten lite, att få komma iordning och komma in i vanliga rutiner igen. I november börjar Noel på dagis och jag går tillbaka till arbetet. Längtar efter att få kunna ha vuxna dialoger.. Haha. 

Imorgon väntar ett läkarbesök för min del. Misstänker urinvägsinfektion som klättrat upp till njurarna. Får se om så är fallet. Passar på att åka lite tidigare så jag hinner hem innan och ta en dusch, kanske till och med ett bad! 

Nu ska jag krypa ner bredvid lilla Noel som sussar sött i vår säng. 


/jenny

Med sikte på 10:an

Dagarna flyter på i full fart. Idag känner man att hösten är på ingång.. Händer inte så mycket utan dagarna rullar på med sol (de få dagarna som varit), bad för ungarna och bara njuta av att ha naturen utanför dörren. I helgen var det kennelläger och nu känner jag en enorm lust att satsa helhjärtat på hundträningen.. Har valt att skippa tjänstehundsutbildningen och köra på apell istället, dvs lydnad och spår. Skulle vilja testa budföring också. Så jag kommer lägga om bloggens fokus till hundträning. Lättare att peppa sig själv och kunna följa sina framsteg. Så design och sånt får jag ta tag i när vi är tillbaka i lägenheten med internet och allt sånt. 

Nu sover Noel och barnen är ute med pappa och fiskar. Ska forsätta läsa boken "med sikte på 10:an".. 



/jenny
rss feed
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!