Sjukstuga

Fyra dagar på dagis.. Smitt och bakteriehärvan nr ett! Hög feber, kräk och snorig näsa.. Vab imorgon. Känns inte alls bra. Har en del på jobbet jag hade velat få klart. Men det får självklart vänta. Jobbar på lördag och en del extra, så då får Melvin vara hos sin faster. Har inte råd att vara hemma ett sånt pass. 
 
Nu sova!
 
 
 
/jenny

Natti Natti!

Med Nexus på plats så är det dags att släcka lampan och sova!
 
 
/jenny

Städa städa!

Melle har precis blivit hämtad, så ska strax börja röja. Är väl mest att ställa saker på sin plats och ge alla nya saker en egen plats. Och få undan alla miljoner leksaker som ligger överallt. Ska även försöka få några maskiner tvättade och rensa ut djurskåpet! 
 
Först! Lite vila.. 
/jenny

Trotsfest!

Denna dag har varit extremt tråkig. Verkligen as tråkig. Vaknade bara någon minut innan min lilla prins och sen var det bara att gå upp. Melvin är i någon trots-fas. Så fort han inte får som han vill så kastar(!) han sig på golvet, gråter och skriker. Ser rätt kul ut när han kastar sig som en liten dramaqueen och jag kan inte hålla mig för skratt. Men han får ligga där på golvet och efter någon minut så kommer han precis som ingenting har hänt. Jobbigt att bli stor!
 
Läkarbesök stod på dagens to-do lista. Melvin ska även lämna prover och Lea ska lämna nytt prov om några veckor. Får se om smittskydds läkaren hör av sig till oss också. Att få salmonella i Sverige är rätt ovanligt. 
 
Imorgon ska melle umgås lite med sin faster så ska försöka tokstäda under tiden. Hann att skura badrummet idag under tiden Melvin badade! Eftersom han varit som han varit idag så var det lite svårt att få något gjort. Åh, vill kunna klona mig och ha fler timmar om dygnet. Har massor på min "lista" som ska göras.. 
 
Nu måste jag sova! 
 
 
 
 
/jenny

Ingen service!

Ett dygn utan mottagning. 95% av tiden vi var på landet så hade jag ingen mottagning alls. Hade någon minut som jag fick några sms men allt vad 3G hette fanns inte. Lyckades hitta en plats där jag kunde samtala med min man i en halv minut innan det bröts. suck! Nu är jag hemma igen och åter tillbaka till "verkligheten".. Haha
 
 
/jenny

Suger ut det sista av semestern..

Melvin har precis somnat. Ska strax resa på mig och försöka få lite gjort under tiden. Åker ut till landet när Melle vaknar och plockar upp Ouzo påvägen. Har lyckats få en nerv i kläm i ryggen, vid revbenen på höger sida och det gör så förbannat ont. I vissa rörelser så krampar det så jag mer eller mindre skriker av smärta. Då är det illa! Har en del saker att packa upp från Ullared också.. ;)
 
 
/jenny

Borta bra men hemma bäst..

Äntligen hemma! Har börjat packa upp lite smått och Melvin äter lite sen middag. Kommer nog inte orka ta allt utan ikväll så blir det i säng tidigt. Melvin har varit otroligt duktig under dessa dagar och är otroligt lätt att ha med sig överallt. Inget barn som skriker, trotsar eller bråkar. Nu ska jag fortsätta packa upp lite smått sedan väntar sängen. Åker nog ut till landet imorgon igen.
 
 
/jenny

Ullared, here i come!

6 dagar kvar av min semester. Lite ångest, men ska bli skönt att komma in i gamla rutiner igen. Boka in mig och Ouzo på massa kurser (hoppas jag!) ska jag också göra. Måste börja aktivera oss. Har bara blivit lata dagar den första tiden och under semestern. Vet inte vilken kurs jag ska börja med. Vill gå alla på en gång!!
 
Nu har min febriga lillkille somnat och ska strax lyfta över honom till sin säng innan jag går ut och börjar packa. Ikväll lämnar jag av Ouzo hos hundvakten och sover sen hos mamma och pappa inatt, för imorgonbitti åker vi till Ullared! Taggad som fan! Bor två nätter i stuga och på torsdagskväll är det teater i Falkenberg. Skönt att komma bort och bara umgås med min familj som det inte blir så mycket av när man flyttat hemifrån och skapat en egen familj. 
 
Nej nu ska det packas och skrivas inköpslista! 
/jenny

Födelsedag

Igår fyllde mitt hjärta år. Vi hade lite fika för de närmsta, lite bad för barnen och sedan åkte jag och Tommy badring.. Första gången jag fick ner honom i en sån. Haha!
 
Har för en stund sedan kört Tommy till tåget. Nu är han borta i 10 dagar. Åkte ut till stugan igen och fick i mig väldigt sen lunch. Åker hem ikväll och imorgon ska jag lämna hundarna till hundvakten för på onsdag åker jag och Melvin med min familj till Ullared och Falkenberg. Kommer hem på fredag. Mys! Nu ska vi spela lite spel. Tyvärr har vi massa alger i sjön så barnen och Ouzo kan inte bada. :( 
 
 
 
/jenny

Bad, bärplock och grillning..

När Melvin vaknat efter sin lunchvila så tog jag en dusch. Inte direkt som när man är hemma och kan låta vattnet rinna. Utan nu var det endast 10L i ett vattenkanna jag skulle klara mig på. Tvätta håret skulle jag göra också. Men det gick. För dom som inte vet så har vi inget avlopp och alltså ingen riktig dusch i stugan. Så man får stå på gräsmattan.. ;)
 
Annars bjöd dagen på bad, grillning, bärplock och bakning. Imorgon fyller min älskade år och vi bjuder på fika. Nu ska jag sova. Galet trött eftersom barnen vaknade tidigt och jag hade en man som inte vaknade.. 
 
 
/jenny

Powernap

Melvin sover i vagnen i skuggan vid huset. Jag och Ouzo ligger några meter ifrån. Har sovit några få timmar inatt så ska försöka få en liten powernap!
 
 
/jenny

Lunch!

 
/jenny

Sortera

Ska strax åka iväg till Huddinge barnakuten med Lea. Hon har fortfarande kraftig diarré och magsmärtor som inte vill ge med sig, så efter samtal med vårdguiden så tyckte de vi ska åka in så en läkare får titta på henne. 
 
Igår så åkte jag iväg en snabbis till Ikea. Var ute efter lådor som vi kan ha allt djurfoder i. Är rätt jobbigt att ha alla säckar öppnade i ett skåp och att man måste riva ut allt för att fylla på med mat. Hittade Sortera lådor på 37l. De gick in i skåpet precis och hela 15kg säckar gick att tömma i utan problem. Blev riktigt bra! Skönt att ha ordning i skåpet och på alla olika foder. Daisy äter ett, katterna ett och Ouzo ett. Blir en del.
Sjukt nöjd! 59:-/st!
 
 
 
/jenny
rss feed
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!