Sjukstuga

Melvin har inte varit många dagar på dagis sedan inskolningen var klar. Förra veckan gick han endast tre dagar och denna vecka var han bara där i måndags innan han fick feber igen. Inatt vaknade han och skrek/grät varje timme så på morgonen när det var dags för mig att gå upp så stängde jag av klockan i sömnen.. Vaknade kl 7 av Tommy petade på mig.. Slängde på mig kläder, frukost och sprang till bilen. 15 minuter sen men har så underbara chefer att jag kunde jobba en kvart längre. Tommy bokade tid till Melvin på vårdcentralen eftersom vi misstänkte att det var öronen igen. Han avslutade sin pecillinkur mot öroninflammation i måndags och febern kom tillbaka på tisdagen. Samt att under natten så blev det bättre när han satt upp men så fort han la sig ner så blev han hysterisk.. Tommy och Melvin åkte till vårdcentralen och där såg man att han fortfarande är röd i öronen men i höger öra så hade det samlats vätska.. Så ny medicin utskriven.. Sedan hoppas jag mini-prinsen får vara frisk!!
 
Nu på kvällen så fick Melvin sin medicin, ipren, näsdroppar och nässpray innan han fick lite välling i magen och slockande direkt i min famn. Älskade unge! Jag är helt slut efter en piss natt.. Är så beroende av min sömn.. Så nu ska jag pallra mig ut med hunden, borsta tänderna och krypa ner i sängen.
/jenny

Mello-kväll!

Har inte varit någon vidare uppdatering den senaste veckan. I måndags var jag tillbaka på jobbet igen efter 1,5års ledighet. Härligt att träffa alla kollegor igen! Är nu ansvarig för data avdelningen i Sveriges största Elgiganten-varuhus! ;) Har ändå varit en omtumlande vecka. Nya, tidiga mornar och tidiga kvällar. Jag har varit helt slut! Melvin var sjuk och hemma med pappa måndag och tisdag. Idag vaknade han med hög feber igen. Får se hur länge den tänker stanna denna gång.

Jag sitter nu ensam uppe och glor lite på mellon. Ska strax ta tvätten, disken och kissa hunden innan jag ska krypa ner i sängen.

/jenny

Snömonster

I torsdags på kvällen gjorde Lea en snögubbe utanför vårat köksfönster. Han fick en morotsnäsa men inget mer.. Dagen efter när jag sitter och äter min lunch i lugn och ro, tittar ut genom fönstret och får en lätt chock. Där står en snögubbe med hår, armar, solglasögon och knappar.. Innan jag hann fatta att det var en snögubbe så trodde jag allvarligt att det var en person som stod och glodde in genom fönstret.. Känns ändå lite creepy att någon under förmiddagen har stått vid vårat köksfönster och smyckat ut Leas snögubbe.. Känner dessutom en extremt obehag av att ha den där stirrandes snögubben utanför fönstret. Den är läskig! Lea får byta ut solglasögonen mot hederliga stenar istället..

/jenny

Egen tid

Har precis kommit upp ur ett varmt bad. Slängde på mig en ansiktsmask under tiden.. Den enda som fattades var gurkskivor på ögonen. Hade strax tänkt krypa ner i sängen och försöka somna tidigt för en gångs skull! Melvin ska till dagis kl 8 imorgon och efter det ska jag försöka hålla mig vaken. Sova på dagen har jag haft tur att kunnat göra men på måndag börjar allvaret igen. Har lite kattlådor att rengöra och lite annat att fixa så lär inte somna i första taget.

Blir ännu ett bildlöst inlägg. Får bli bättre att knäppa lite kort helt enkelt.

/jenny

Torsdag

Melvin är på dagis. Lea är i skolan. Tommy har åkt iväg för att plugga ostört. Nu kryper jag ner i sängen och njuter av de sista dagarna hemma innan det är dags att börja jobba igen! Ska bli så kul men kommer vara ett lik när jag ska upp kl 5 på morgonen!
Nu blir det en timmes powernap!

/jenny

Gråtkalas

Har precis kollat klart på War Horse! Och som vanligt började jag böla.. Förstår inte. Kan inte se en enda film utan att tårarna sprutar. Toy story 3 och Arn(!!!!) är några exempel.. Arn liksom! Haha.. Jag är en riktig grinpelle och Tommy sitter alltid och tittar på mig när jag sitter och snyftar..

Måste nog ringa vårdcentralen imorgon. Skar mig i fingret förra veckan och det har läkt jätte bra men är bedövad en bra bit runt såret. Är säkert bara nerver som behöver läka ihop men lika bra att dubbelkolla. Känns väldigt obehagligt att inte ha någon känsel.

Melvin sover sött och jag ska göra detsamma. Imorgon är det dags för dagis igen.

/jenny

Inskolning på dagis

Min egna dator lever sitt eget liv. Får inte igång musplattan och vägrar knappra mig fram med tangenterna. Ska ta med mig datorn till jobbet när jag börjar och se om mina dataexperter där kan hjälpa mig. Melvin måste kommit åt någon knapp eller något sådant. Skit unge!
 
I tisdags var första dagen på dagis på Mellepelle och han har varit där en stund varje dag. Går så otroligt bra! Igår blev jag hemskickad en liten stund och idag fick jag inte ens ta av mig jackan. Vinkade hej då i hallen och sedan gick jag hem. Melvin är så trygg i sig själv och tycker dagiset är super skoj. Han har inte haft tid att bry sig om mig när jag varit med utan varit helt upptagen med att leka med alla miljoner leksaker! Skönt när inskolningen går som smör i solsken! Idag ska han få äta lunch där och jag hämtar då direkt när de ätit klart. På tisdag ska han få testa att vila efter lunchen. Tycker det är så skönt att inte behöva stressa in dom på dagis, utan jag tog en extra vecka ledigt för att kunna ta det i lugn och ro.
 
Nu väntar jag på att försäkringskassan ska ringa då de betalat ut för lite pengar till mig och sedan blir det ett långt och varmt bad för mig del! I eftermiddag väntar ett spännande samtal..
 
Dags att göra lite nytta innan mobilen ringer.
/jenny
rss feed
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!