KonstnärStorasyster lämnade kvar tuschpennor på köksbordet. Mamman stod och lagade mat. Jätte fint Melvin! ;) Sitter som berget gör det också. 
/jenny

SaknadKröp ner i sängen och hittade Melvins bil under täcket! Just nu ångrar jag att jag inte hämtade hem mina sovande barn som varit hos farmor hela helgen då jag var i Norge. Saknar min lilla Mellepelle så enormt! Men imorgon kl 13:15 så får jag äntligen pussa på honom igen! 
/jenny

Norsk veteran vinnare 2013!INTUCH, SEUCH, NOUCH, BALTCH, ESTUCH, LVUCH, LTUCH Faouziah's Darin! Bästa veteran på Norska vinnarutställningen i Lilleström! Utplockad bland de 7 bästa i finalen.
/jenny

NallarKan inte låta bli att le varje gång Melvin ska krypa ner i sängen. Han har aldrig varit intresserad av sina nallar tidigare, men nu så är det speciellt den största som han fick av katternas uppfödare Ullis som är favoriten, den heter dessutom Osa (Ouzo). Innan han ska sova så lägger han Osa omsorgsfullt på kudden och lägger täcket fint på innan han kryper ner, lägger sig bredvid och säger "nat nat" (God natt) och klappar nallen på magen. Tycker det är så gulligt så man dör! 
/jenny
rss feed
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!