Torekällberget/jenny

Tillbaka till verkligheten

Äntligen tillbaka på jobbet efter en månads sjukskrivning! Varit vaken sedan kl 4, kunde inte somna om. Jobbar till kl 15 idag och sedan ska jag hem i denna hemska påsktrafik. Lär vara köer överallt. Dessutom lär jag vara mer död än levande. Är så sjukt trött! 
Nu väntar jag på min mat i micron. Äta sen ut och röja på golvet igen!
Sedan har jag Påskledigt tills Tisdag. Yey/jenny

Förkylda

Melle har slocknat på min arm. Min lilla sjukling. Ska strax lyfta bort honom och smyga ut med hundarna så de får kissa utanför dörren bara. Så får vi gå lite längre sen när Melle vaknat. Han har lite feber så blir ingen långprommis ändå. 

Ska sedan också passa på att blunda en stund. Vaknade imorse och är lika sjuk som Melvin, minus feber, än. 
/jenny

Lördag

Melvin har haft lättare krupphosta inatt så misstänker att det kan bli värre den kommande natten. Vi får se. Han är förkyld så då kommer alltid en lättare krupphosta. Han har aldrig (peppar peppar) haft ett riktigt kruppanfall utan det har endast blivit den där skällande hostan.. 

Idag var vi slappat i soffan hela dagen. Jag fick en snabb powernap medans Melle tittade på Bilar 2. Pannkakor till lunch och sedan en kort promenad med hundarna.. Hoppas på att mamma och syster kommer förbi en sväng i eftermiddag. Nu ska jag klämma in och titta på Trolljägarna mellan alla tecknade filmer.. 


Melle har kommit på att han kan dra ut lådan och då kommer åt allt på köksbänken! 


/jenny

Fredag

Tog en sväng till affären vid lunch för att köpa välling och bröd. Kom ut med tre kassar. Vet inte varför det alltid blir så dryt när jag ska handla!? Hämta Melle på dagis och tog några extra varv på cykeln i området. 

Efter middagen så stod Lea för bakningen. Chokladbollar stod på menyn. Hon gjorde allt helt själv. Super duktig! Melle fick tre stycken som snabbt åkte ner i magen. Vi gick med Lea upp till farmor och hem igen. En vällingflaska senare så sov Melle som en stock! Han ligger fortfarande kvar i min famn. Älskar att titta på min älskade son när han sover! /jenny

Flygande katter

Fick en katt i ögat i natt. Bokstavligt talat. Nexus, på 8kg, hoppade ner från katthyllan som är några cm från taket och landade rakt i ansiktet på mig. En tass (och viss vikt) fick jag i ögat så nu känns det som ett tryck över ögat och förvånar mig inte om jag åker på en blåtira också.. Ont och obehagligt är det iallafall. Får se hur dagen går eller om man ska kontakta ögonläkaren. 

Barnen är i skolan/på dagis och hundarna är rastade. Ska bädda ner mig i soffan och glo på någon serie eller film. Skulle behöva åka och handla men tar det imorgon om jag mår bättre. Juice kan jag gå upp till kiosken och köpa.  
/jenny

Törnrosa

Trött som få.. Efter jag lämnade Melle på dagis så slocknade jag och sov några timmar till. Ska strax ta med hans springcykel och hämta honom på dagis. Sedan ska jag försöka hålla mig vaken tills ikväll.. I dessa ögonblick önskar jag att man drack kaffe. Jag är överlycklig att Lea finns och leker med Melle när jag ligger död i soffan. Tommy åkte på jobb i går så nu kör jag solo en vecka. /jenny
rss feed
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!