Huvudvärk

Blixande och kraftig huvudvärk slog till när vi hämtade hem Volvon från landet. Påvägen ut stannade vi på Burger King och åt en sen lunch. Barnen åt väl som ett litet mellanmål sedan lekte de i "leklandet".

En snabb sväng förbi Tommys farmor och farfar blev det när vi kom hem. Hans farfar har legat på sjukhus i över en vecka så var skönt att bara kolla läget. Nu blir det strax middag om jag kan äta. Denna huvudvärk är verkligen hemsk!!/jenny

Fortsatt sjuk

Hemkommen från läkaren för en stund sedan. Sjukskriven till mitten av april, det här suger. Men kroppen måste ju faktiskt få läka. Släppte hundarna i rastgården några minuter så slapp jag gå med dom en längre sträcka. Lazy löper och har visat att det bor en liten slampa inom henne.. Tack och lov vet inte Ouzo riktigt varför hon trycker upp rumpan i ansiktet på honom. 

Nu ska jag lägga mig i soffan och vila. Är iofs det enda jag varit kapabel till de senaste veckorna. Idag kommer även min älskade hem, fy vad det ska bli skönt! 
Behöver tips på serier jag kan plöja igenom nu.. Älskar Greys, så något i den stilen.

/jenny

En av den värsta perioden i mitt liv

Jag mår så fruktansvärt dåligt att jag skulle vilja lägga mig ner och dö. Fast det går ju inte. ;) Ska ringa lite samtal strax och se om det finns några knep för att lätta det värsta. Så man iallafall kan sköta sitt jobb! 

Blev en kort promenad med barnen och hundarna, typ 200m sen orkade inte Melle gå längre. Hundarna sprang lösa och badade i alla vattenfyllda diken de kunde hitta. Så när vi kom tillbaka till huset så fick de ta ett snabbt dopp i havet. Vi grillade lite korv till lunch sedan gick jag och barnen in i värmen medans Tommy var kvar ute och eldade lite skräp. 

Middag i magarna sen åkte vi hem. Var -2 grader när vi satte oss i bilen! Galet.. Melvin somnade på två sekunder och när vi kom hem så la jag honom direkt i sin säng där han sov hela natten. 
Nu måste jag få i mig något innan jag ska ta ett bad och se om illamåendet släpper!/jenny

Årets första grillning!

Ligger i soffan på landet. Vi kom hit igår under eftermiddagen. Årets första grillning till middag, med potatis, zucchini och aubergine plus bea såklart. Fantastikt gott! Hundarna trivs kanon och Ouzo doppade tassarna i havet så fort vi kom ut. 

Nu har jag och barnen käkat frukost och ska strax gå ut en sväng. Tommy ligger fortfarande och sover. Latmasken.. Blir middag i magarna innan vi åker hemåt. Grillat såklart! Imorgon väntar jobb igen för min del. Har varit sängliggandes sen i torsdags så nu hoppas jag att det bara blir bättre. :) /jenny

Man ska verkligen lita på sin magkänsla!

Melvin sommade sent igår, 20:45 och vaknade av sig själv kl 4:45. WTF! Min väckarklocka ringer inte förren vid 6.. Jag var så trött, Melle spelade lite på min telefon medans jag försökte krama ur några minuters sömn. Han ville ringa mormor, när han inte fick det ville han ringa "mosa", dvs morfar. 
 
Så vi klev upp efter det. Frukost i magarna, och påklädda. Melle var rätt omöjlig att få på kläder så började misstänka att det var feber på gång. (Redan under gårdagen tyckte jag han var varm). Han var inte jätte varm men tempade ändå, och mycket riktigt. Feber! igen.. Börjar nästan undra om det är jag som gör honom sjuk?! Så fort Tommy åker på jobb så blir han sjuk. Börjar bli rätt tröttsamt.
 
Efter lunch insåg jag att vi inte hade något sköljmedel, är någon som glömt säga det när han tvättade sist.. Så fick bli en "snabb" sväng till affären. En kamp att få på Melle kläderna, febern hade passerat 38 och tre hundar i kopplet. Hämtade Lea och så åkte vi. Ett snabbt stopp på öb, Lea satt kvar i bilen med Melle som hade somnat. Och sedan snabbt in på Willys för att köpa sköljmedel och middag.
 
Melvin somnade även hemma och sov ca 2h. Så han är vaken än. Nu ska vi dock krypa ner i sängen. Jag känner mig rätt sliten som varit vaken sedan 4:45!
 
Natti!
/jenny

Man ska lita på sin magkänsla!

Trött som få.. Har fullt upp hela dagarna med jobb och utbildning. Barnen sover och jag glor på Greys, ska strax gå en sväng med hundar sedan själv hoppa i säng.
 
Under förra veckan fick jag en känsla att det var något skumt med Ouzo. Han var inte sig själv. Fick snabbt en tid till "farfar"/uppfödaren som jobbar som veterinär och mycket riktigt så stämde min magkänsla. Urinvägsinfektion. Så nu äter han antibiotika. Lilla hjärtat. Passade på att få honom mätt med mätsticka och han är 66cm hög och väger 35kg. 
 
Allt går toppen med Lazy här hemma. Ouzo är så lycklig! 
Nej nu ska jag fortsätta här och sedan sova..
/jenny
rss feed
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!