Onsdag

Jag är fortfarande så förkyld så jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen.. Orkar inte med denna skit längre. Var helt slut efter att ha gått med Melvin till dagis, hostar upp lungorna och tungt att andas. Tänkte iallafall försöka orka ta och vika lite tvätt och duscha innan jag ska hämta Melvin på dagis igen. Får ta allt i den takt jag orkar. 

Nu ska jag först ligga en stund i soffan och glo på tv. 


Såhär ser jag ut efter blodprovet från i måndags! ;) 
/jenny

Solo en vecka!

Trött som få men ska strax sova.. Tommy bjussade på sovmorgon och tog barnen på morgonen så jag vaknade av mig själv vid 11:30! Den här utdragna förkylningen tar verkligen på alla krafter. Skulle kunna sova dygnet runt om jag kunde, och det är vän sömn och vila som behövs för att bli frisk?! Lea åker iväg på Hajk med Scouterna på torsdag-söndag så funderar på om Melvin ska få sova hos mormor och morfar en natt i helgen så jag kan få lite egen tid, vila och sova! Vi får se. Kanske åker jag och Melle ut till landet och sover där. Är svårt när man inte vet hur man kommer må nästkommande dag.. 

Efter lunch så körde jag och barnen Tommy till tåget sen åkte vi vidare till min mormor för lite mellis och sen fick jag med mig lite mat hem. Tack snälla mormor!! Alltid lika "roligt" när försäkringskassan inte kan betala ut sjukersättning i tid.. 

När vi kom hem var det bara få lite mat i magarna sedan göra barnen klara för sängen. Melvin hade sovit i bilen både till och från mormor så han somnade vid 22.. Yey.. Sen kollade jag på sista avsnittet av Greys! Längtar tills nästa säsong drar igång. Sjukt spännande..

Imorgon ska jag iallafall upp till hyresvärden. Saknar mitt arbetsintyg fortfarande och vi riskerar att missa lägenheten pga det.. Och mina chefer är borta tills måndag nästa vecka! Så måste se om det går att lösa tillfälligt eller om facket kan gå in och hjälpa mig att skriva ett intyg. För nu är det bråttom!

Och nu ska jag sova! Natti..  
/jenny

Händelserik dag!

Händelserik dag för min del. En aning skräckblandad förtjusning.. Återbesök hos läkaren på vårdcentralen som skickade mig vidare till akuten med misstänkt propp i lungan. Hoppade inte av glädje av den misstanken.. Han sa att han inte trodde det, men att det ändå inte gick att utesluta då jag hade hög puls och jobbigt att andas. Så jag och Lea fick hänga på akuten medans Tommy hade två bokade möten. Läkaren hade skickat en remiss så gick rätt fort ändå. In direkt på ett rum där man tog prover, sen bort till övervaket där jag fick ligga med lite slangar lite här och var. Efter ett tag blev jag flyttad igen och där togs nya prover. Fick en syrra som dessutom inte kunde sticka så hon nöjde sig med bara tre rör blod, fast det skulle vara fyra, för hon satte nålen så illa. :/ Ett prov från handleden också, så har ett stort snyggt blåmärke som gör ont som tusan! Fick senare svar att ena blodprovet visade helt normala värden och då kunde man utesluta propp. Så då fick jag åka hem! Anledningen att jag har så tungt att andas beror på att jag har en virusinfektion (en helvetes förkylning!) som hållt i sig i över en vecka nu. Så blev sjukskriven två veckor och ska bara vila så kroppen får återhämta sig ordentligt! 

När vi var klara så hämtade vi Melle på dagis sen åkte vi en sväng till stranden. Lea och Tommy badade (och hundarna såklart!) undertiden Melvin sov på filten i skuggan och jag satt bredvid. Efter middagen så hjälpte vi Lea att rensa i hennes rum. 7 soppåsar senare var vi klara! Jävlar vad skräp den damen samlar på sig.. Men skönt att få ordning då vi flyttar om en månad och det underlättar all packning!

Nu måste jag sova! Imorgon lär Melvin vakna tidigt som vanligt. :) /jenny

Mina hjärtan!/jenny

Värsta provtagningen ever!!

Har idag varit med om min värsta provtagning någonsin! Har varit förkyld en vecka nu med bla feber och idag när jag vaknade kände jag att jag hade ont och tungt att andas. Ringde vårdcentralen så fort de öppnade och fick en tid bara någon timme senare. Till min favoritläkare! Undersökningar och sedan provtagningar. Ena blodprovet visade på infektion. Det låg på gränsen av att kunna vara lunginflammation, men läkaren ville inte sätta in antibiotika än utan ge det en chans över helgen. Tommy ska till samma läkare på måndag så är jag inte bättre tills dess så ska jag följa med för att lämna ännu mer prover. Innan jag gick skulle jag lämna ett sista prov. Ett prov från näsan. Inga problem tänkte jag innan hon berättade att hon skulle ta provet i näsan, alltså 15cm UPP I NÄSAN! En tops långt upp i näsan!!! Trodde jag skulle smälla av! Inte bara att den skulle upp 15cm den skulle vara kvar i 15sekunder också! Fuck! Var bara bita ihop och det var fan inte skönt! Så sjukt obehagligt!! 

Efter åkte jag hem. Fick lite lunch i magen och har sedan vilat. Nu sitter vi med barnen och kollar på en film tillsammans. Ska strax ta alvedon igen och hoppa i säng! 
/jenny

Vab

Vab idag igen. Melvin hade lättare krupphosta/skällande hosta inatt, näsan rinner, varm och har lite ansträngd andning. Så då får han vara hemma! Min lilla prins.. 

Händer en hel del i mitt liv just nu. Har skrivit på kontrakt för lokalen och börjar den 1 juni. Har också en Patrullhundskurs och så mitt ordinarie jobb på Elgiganten såklart. Så känner mig en aning stressad men blir det för mycket får jag helt enkelt avbryta någonting. Min hälsa och framförallt min familj kommer alltid i första hand! 

Nu ska jag och Melle mysa en stund i soffan framför Bolibompa. ;)
/jenny

Lördagmorgon

Påväg till jobbet och sitter i kö på motorvägen, broöppning! Börjar jobba om en kvart, så åker bron ner snarast så hinner jag. Sjukt irriterande!

I torsdags gjorde jag och Ouzo inträdesprovet till patrullhundsutbildningen som försvarsmakten håller. Vi blev självklart godkända!! Ouzo jobbade på bra och markerade alla tre figuranter i skogen. Min älskade pojke! 

Nu är bron påväg ner och dags att gasa gärnet!/jenny
rss feed
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!