Nya färg och glitter geleer!


/jenny

Spår

Nu är det sista veckan vi är på landet. Sen är det hem till lägenheten igen. Ska bli så skönt att få komma hem, börja komma iordning och komma in i gamla rutiner igen. Ska rensa och sälja massa saker efter Noel. Nu är gåstolen och hoppgungan det senaste som blivit för litet.. 

Kom iväg idag och la ett spår till Ouzo. Körde med godis i var 3-5 steg men det brydde han sig inte alls. Han spårade inte alls bra idag. Men så är det ibland. 

Min egna spårflagga.. Hahaha


/jenny

Lägenhetsvisning

Påväg ut till landet efter att ha kollat på en lägenhet i Nykvarn. En 4a på 78kvm.. Lite mindre än våra 104kvm idag. Men detta är på bottenvåning med uteplats och gräsmatta. Skulle vara perfekt för både barnen och hundarna. Vi har plats 4 i kön, så chansen finns ju än att vi inte får den. Men man kan ju alltid hoppas! Vore så skönt att flytta från våra as jobbiga grannar!! /jenny

Förskoleplats

Noel sover sött intill mig i sängen och Melvin sitter i en fotölj och tittar på tv varvat med att spela på ipaden. Tänkte passa på och se om man får någon minuts sömn när Melvin sitter förtrollad. 

Tommy är kvar hemma efter att ha kört Lea till skolan, har hänt lite saker de senaste veckorna och igår kastade några andra elever som går i hennes klass pinnar och stenar på Lea från en bro när hon gick hem från skolan, så imorse stormade min man in till rektorn, som var sjuk, men tog ett möte med studierektorn så nu hoppas vi det händer saker.. Vi tittar redan på andra skolor att flytta Lea till. Förhoppningvis får vi lägenheten i Nykvarn och då blir det ju ett byte av skola automatiskt..

Igår fick vi även bekräftelse på att Noel har fått dagisplats! Samma dagis som Melvin går på.. Skönt. Ett orosmoment över. Tänk om man fått plats i en helt annan del av Södertälje.. Alltid jobbigt att behöva låta barnen börja på dagis vid ett års ålder, men finns tyvärr ingen möjlighet att vara hemma längre ekonomiskt.. Som tur är så blir det korta dagar eftersom jag jobbar deltid och kommer fortsätta med det tills Noel blir lite äldre. Små barn bör inte vara hela dagarna på dagis. 
/jenny

Lägenhetsvisning

Tommy har dragit iväg på "grabbkväll" med gamla arbetskollegor för att dricka lite öl. Jag och småbarnen är kvar på landet. Tommy sover hemma så slipper jag åka iväg ikväll/inatt och hämta. Så nu ska vi fika lite nere hos mamma på undervåningen sen ska vi sova alla i samma säng. Melvin brukar alltid få sova i vår säng när jag är ensam. Tycker det blir smidigast så med läggningar och dessutom älskar jag att sova tätt intill mina två barn. 

På söndag ska vi titta på en ny lägenhet. Vi är nr 4 i kön, så chansen finns ju att den går till någon annan. Men kul ändå att jag har så höga poäng att vi blir erbjudna visning. Så annars får vi bara vänta tills det blir nya lediga lägenheter! 


Super trist väder hela dagen 


/jenny
rss feed
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!