Dag på landet

Idag hade vi tänkte åka till hundutställningen i Kista, men vi hade ingen valpvakt så då blev det ändrade planer. Packade in oss i bilen och åkte till landet istället. Melvin fick vara hos sin faster under tiden då det inte är iordning med värme eller städning där ute. Lea fick ta med sig en kompis så hon var sysselsatt under tiden!
 
När vi närmar oss huset så ser vi hur våran balkongdörr står på vid gavel! Mitt ute i ingenstans och en dörr står öppen. Första tanken var att vi hade haft inbrott, men vad skulle de ta där? Finns ingenting av värde. Men när vi kom in så var det bara den yttre dörren som hade åkt upp, troligtvis så var den alltså inte låst.. Sedan såg vi att vi haft möss inne. Vi har klarat oss i många år på våran våning utan de små jävlarna, men nu hade de varit överallt! Var bara riva ner allt i IKEA-kassar och in i tvättmaskinen. Dessutom hade de varit i Melvins säng och bitit sönder både täcke, lakan och madrass.. Vi började sedan röja i vårat vardagsrums/sovrum. Hittade lite mögel bakom ett skåp. Great! Men nu så blir det till att totalrenovera hela det rummet. Nu åker ALLT! Väggar, tak och golvet byts ut. Huset är ju trots allt byggt 1934.. Så nu är det bara bita i det sura äpplet och köra! Skönt med förändring!
 
Vi var ute i ca tre timmar och avslutade med krov-grillning. Väl hemma fick hundarna varsitt bad och sedan gick vi upp till svärföräldrarna för påskmiddag och hämta hem våran prins! Han hade haft kul hela tiden och varit på riktigt bra humör! Så fort mamma klev innanför dörren så kastade Melvin sig på golvet när han inte fick som han vill.. varför gör han bara så mot mig?!
 
Nu har jag precis fått lite jobb gjort och ska springa ut med Daisy innan det blir sängen för min del.
 
/jenny
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?
rss feed
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!