På g..

Imorgon är det tillbaka till jobbet igen efter tre dagars magsjuka. Även om jag inte fått upp något mer sedan jag låg i vägkanten så har jag varit väldigt öm och haft svårt att äta och haft ont i magen. Precis samma som Tommy hade. Melle har också varit dålig samtidigt som mig. Så idag var hans första dag på dagis för den här veckan. Tommy lämnade och hämtade. Kanske inte var dåligt pålägg trots allt..

 Nej nu är det dags att sova. Klockan ringer 5:30 imorgon! 
/jenny

Nära döden

Här hemma har vi varit sjuka i omgångar sedan årsskiftet, varje vecka har någon blivit sjuk. Melvin är väl den som drabbats hårdast. Vi föräldrar har klarat oss bäst. Jag är så trött på snor, hosta, kräks, diarré och ja allt.. Jag har missat så mycket på jobbet, fått byta avdelning pga för hög frånvaro "VAB" (även om jag inte fått den anledningen så vet jag att det är så) och allt känns bara pissigt. Nu bygger vi om och det är det absolut roligaste jag vet. Att få skapa, förändra och förnya. Varit "ansvarig" för att bygga flera väggar, och vad händer? Melle sjuk, Tommy blir sjuk på jobbet och fick gå av båten i fredags. 

Vad händer idag? Jag får avbryta och åka hem pga så kraftiga magsmärtor att jag trodde jag skulle dö. Sätter mig i bilen och känner bara att det är så jävla lång väg hem (15-20min). Hinner knappt ut på motorvägen innan jag känner hur magen vänder sig. Hinner få upp en hundbajspåse ur fickan och pecis stanna i en SOS-ficka längst kanten innan ja, jag spyr som en gris. Lyckas ta mig ur bilen och ligger sedan över vägräcket i diket i ca 45min och önskar att jag vore död. Ringde till Tommy för att se om han kunde få skjuss och köra hem mig och bilen, men Melle var också dålig och ingen kunde köra upp honom. Ringde och väckte mamma så hon och pappa skulle komma. Lägger mig i bilen och efter en stund släpper den värsta smärtan så bestämmer mig att försöka köra hem den sista biten. Jag lyckades ta mig hem. Arbetskläderna åkte i tvätten då de inte var rena om man säger så.. La mig i sängen och bara vilade. Det som slog mig sen var att inte en enda bil stannade. Men så är det väl i dagens stressade samhälle. Inte för jag ville prata med någon. Men medmännsklighet är aldrig fel..

Dagen har iallafall flytit på utan fler olyckor. Tror dock att det måste varit dåligt pålägg då den mesta magsmärta försvann när jag låg där i diket. Jag ropar inte hej än.. Magen är öm. Får se hur natten blir. Barnen ska i säng strax (sportlov) och även jag ska i säng. Ska kissa flickorna utanför dörren så får Tommy gå med gänget innan han lägger sig. /jenny

Välkommen Lazy

 
Trönderjyckens Lazy
 

Välkommen till oss Lazy! Hon bor hos oss
på foder och vi kommer hitta på massa roligt tillsammans på tävlingsplanen! Vi har haft henne sen i lördags och allt fungerar sååå bra! Världens snällaste tjej och Ouzo älskar henne. 
Lazy ägs av Ankie och Morten Nilsen, Kennel Trönderjycken! 
 
/jenny

I will make you a star

Snart dags att hoppa i säng. Hundarna ska få en snabbkiss först. Tommy går längre med dom när han kommer hem. Var ledig igår. På kvällen tränade jag med fina Katie. Våran fina prinsessa!

Idag var det först jobb sedan hem och äta en super snabb lunch innan jag drog vidare till naglelskolan. På lördag har jag min första kund inbokad. Spännande och är nervös till tusen. Men jag vet att läraren tycker jag är duktig och att jag lär mig snabbt. :) 

Nej nu är det dags att sova. Imorgon ringer klockan kl. 6! 
/jenny

Äntligen!

Kan man läsa två böcker på samma gång?! Nu ska det bli ordning och reda på torpet!/jenny

My Russian princess!

 
 
Reedly Road Katarinka "Katie" (Imp. Russia)
 
 
Now she's here in Sweden! My new little show girl. She is so amazing and has a heart of gold! She took my heart as the moment i saw her. She is so easy to fall in love with. And i think everything about her is so perfect..
 
I have big plans for this little princess. 
Big thanks to her breeder Maria Evteeva and of cource my lovley friend and "mother" Anna Larsson and my mother thats own her. 
/jenny

Nya halsband

Ouzos nya halsband har kommit! Jätte snygga och sitter perfekt. Beställda från MinxDesign, kostade 275:-/st. Nu ska lillprinsen sova några minuter. 
/jenny

Magsjuka!

Här hemma är båda barnen magsjuka, Melvin är på bättringsvägen och Lea har gått över från att spy till att springa på toa. Dagis ringde igår vid halv 10, så var bara åka hem direkt. På kvällen fick Lea feber och spydde. Så det är vad jag pysslat med, bajsblöjor i omgångar och torkat spyor. Och proppat i mig vitpepparkorn. 

Idag har Melvin varit som ett plåster, jag ska vara med i allt han ska göra. Lea får panik om jag inte är i samma rum som henne. Kan säga att mina få 5min kisserundor med hundarna har varit GULD! Frisk luft och ladda batterierna. Har även en fantastisk hund som trots en aktivering som legat på noll ändå är lika lugn och harmonisk. Så fort Lea mår bättre så ska vi gå till rastgården så Ouzo får springa av sig ordentligt. 


Zizzy kröp upp och la sig hos mig när jag skulle natta Melle på dagen.  
/jenny

Fortsatt utbildning!

Blir ett lite snabbt inlägg. Nyss hemkommen från skolan. Känns lite konstigt att säga så, är några år sedan man gick i plugget. Hur som, utbildningen går kanoners och nu har jag fått börja jobba med Gelé, även om det är på övningshand. Dessutom är det extremt roligt när man får mycket beröm för det man gör. Har även bestämt mig att ta Pedikyr utildningen också. När jag ändå håller på. Både manikyr och gele på fötterna. Spännande! Måste dock komma över min enorma fotfobi.. Men det löser sig.
 
Var dessutom härligt att vara tillbaka på jobbet efter för många vab-dagar! Melvin hade inte haft tid att klä av sig när pappan lämnade honom på dagis utan kutade in med tjocktröja till sina fröknar. Då vet man att han trivs på dagis! :) Nej, nu ska jag sätta mig i soffan och pussa på mina barn. När de somnat så ska jag försöka plugga lite. Imorgon är jag ledig från jobbet, men har utbildning från kl 9.
 
Tjing!
/jenny
rss feed
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!