Plötsligt händer det/jenny

Födelsetavlor


Dessa gjorde sambon under kvällen, lite finjusteringar sen är de perfekta. Åka till Ikea och köpa ramar.. Tror han ska få fixa några andra fina tavlor också. Har några idéer som han ska få göra verkliga! 

Bebis mår rätt så bra. Han får smärtstillande regelbundet men man märker när det är dags för ny dos. Då börjar han skrika och man ser tydligt på honom att det gör förbannat ont. Lilla hjärtat. Snart är den värsta smärtan över. 
/jenny

Går åt rätt håll!

Natten har gått betydligt bättre än jag hade väntat mig. Vaknade till en gång och då låg Bebis i våran säng.. Nu på morgonen så verkar han inte ha lika ont som han hade igårkväll. Har lagt sig under täcket och vill mysa. Ett bra tecken.. Noel har somnat om så tänkte försöka få några minuters sömn till innan det är dags att gå upp! ;) /jenny

Bebis opererad

Varit en lite omtumlande dag för oss alla. Imorse lämnade vi Bebis hos veterinären för han skulle få en tumör bortopererad. Visade sig dock att det var mer än vad vi trodde. Var inte bara den stora infekterade tumören utan massa små som satt i anslutning till den stora. Vi lämnade Bebis och sedan åkte vi en sväng. Åt lunch ute med Melvin och Noel (Lea var i skolan) och tränade lite med Ouzo och Lazy. På eftermiddagen fick vi hämta en väldigt trött Bebis. Han har haft väldigt ont och det har man märkt tydligt. Skriker och kastar sig. Efter smärtlindring så satte han sig upp och gosade. Spann som en traktor och bara njöt. Mat och toalettbesök hann han även med.. Nu sover han såklart instängd inne i vårat sovrum inatt. Tratten har han lyckats dra av sig flera gånger så hoppas att jag vaknar om han försöker eller lyckas inatt.. 
Noel och Melvin sover redan gott bredvid mig och nu är det dags för mig att göra som mina barn.. Natti natti 
/jenny

Tillbaka i vimmlet

Tjing tjong långkalsong.. 
 
Oj vad det är länge sedan jag skrev på bloggen. Har tänkt i flera månader att jag ska försöka få tid att skriva några rader med ibland blir det inte som man har tänkt sig.. Har även hänt en hel del i mitt liv sedan senaste inlägget som skrevs i Maj förra året. Ska försöka sammanfatta i korta drag vad som hänt sen senast.
  • Vi har flyttat! Eftersom vi under våren fick det glädjande beskedet att vi väntade smått igen så var det dags att flytta till en större lägenhet. I juli gick flyttlasset. Från en trea på 75kvm till en fyra på 107kvm.
  • Daisy har fått somna in. Den 23 oktober fick våran älskade hund Daisy somna in. Hon hann bli 14år. Åldern gjorde sig påkommen och hon var väldigt dement på slutet. Kunde kissa i hissen när man skulle gå ut eller gick bara fel och verkade förvirrad de sista dagarna. Sov gott älskade vän.
  • Jag blev mamma! Igen. Den 29 oktober 2014 kl 14:53 föddes Noel. 51 cm och 3994gr. En snabb och komplikationsfri förlossning. Skriver en kortfattad förlossningsberättelse vid tilfälle. 
 
Är de "stora" händelserna jag kan komma på nu i skrivande stund. Trött efter helgen, Noel döptes igår så har varit fullt upp med att få iordning på allt innan och efter. Dessa rader börjar jag med nu. Men lär förhoppningsvis inte dröja över ett halvår innan nästa inlägg dyker upp. ;)
 
 
Nykläckt liten Noel <3
 
/jenny
rss feed
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!