Besök av Herr Padda

Jag hann aldrig få någonting röjt när Noel sov vid lunchtid. Han sover sämre när jag inte ligger bredvid honom, hud mot hud. 
Vädret har pendlat hela dagen, strålande sol ena sekunden och nästa regn och molnigt. Hade egentligen varit ett perfekt tillfälle att åka hem och köra en maskin tvätt och få med boken ut, men mamma skulle ändå åka en sväng och köra en arbetskollega till Arlanda, så hon skulle göra det istället.. Bara det att hon såklart glömde nyckeln. Suck. Blir en sväng hem imorgon ändå. 

För en tid sedan köpte jag en ny bilstol till Melvin, för att han ska kunna åka bakåtvänd så länge som möjligt, men har aldrig fått hjälp av min käre man att flytta om barnens stolar så när Noel skulle sova på eftermiddagen så la jag honom i vagnen och tog bilstolen i andra handen. Noel får Melvins gamla stol (Britax Hi-Way II) och Melvin får en ny Britax Maxway. Att barnen ska åka bakåtvända så länge som möjligt är självklart i mina ögon. Alldeles för många vänder sina barn framåt alldeles för tidigt och barnens nackar klarar inte av en krock utan bryter då nacken vid en krock.. Så för mig är inte valet så svårt. 
Hur som haver, Melvin har samlat på sig en del skräp vid sin plats, allt från leksaker till pinnar. Så fick börja med att städa ur bilen. Även pappan har varit duktig med att lämna saker.. Fick in och monterade Noels stol, blev bara några svordomar denna gång. Men den sitter som berget nu. Melvins stol tar jag imorgon, hann aldrig klart då mamma skulle iväg. 

I källaren fann jag även "herr padda", inte bara en utan två, en stor och fet och en liten. Melvin hjälpte till att bära ut dom. Lea vågade inte ta den stora utan bara den lilla, men Melvin ville ta den stora och utan bekymmer så tog han den med båda händerna och lyfte ut den till trädgården istället! Härligt att se hur han älskar djur och kryp. Inspekterar alla småkryp och är orädd. Precis som sin mor var. (Ja jag och syrran gick på grod/padd jakt när vi var yngre. Hade dom i stora lådor med gräs och vatten, matade dom med maskar och släppte sedan ut dom) 

Lilla Noel är riktigt nära att börja krypa. Nu ställer han sig på knä men behöver bara komma på hur han ska ta sig framåt.. Bara en tidsfråga! 
Nu är det dags att sova, barnen sover redan. /jenny
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?
rss feed
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!