Tillbaka i vimmlet

Tjing tjong långkalsong.. 
 
Oj vad det är länge sedan jag skrev på bloggen. Har tänkt i flera månader att jag ska försöka få tid att skriva några rader med ibland blir det inte som man har tänkt sig.. Har även hänt en hel del i mitt liv sedan senaste inlägget som skrevs i Maj förra året. Ska försöka sammanfatta i korta drag vad som hänt sen senast.
  • Vi har flyttat! Eftersom vi under våren fick det glädjande beskedet att vi väntade smått igen så var det dags att flytta till en större lägenhet. I juli gick flyttlasset. Från en trea på 75kvm till en fyra på 107kvm.
  • Daisy har fått somna in. Den 23 oktober fick våran älskade hund Daisy somna in. Hon hann bli 14år. Åldern gjorde sig påkommen och hon var väldigt dement på slutet. Kunde kissa i hissen när man skulle gå ut eller gick bara fel och verkade förvirrad de sista dagarna. Sov gott älskade vän.
  • Jag blev mamma! Igen. Den 29 oktober 2014 kl 14:53 föddes Noel. 51 cm och 3994gr. En snabb och komplikationsfri förlossning. Skriver en kortfattad förlossningsberättelse vid tilfälle. 
 
Är de "stora" händelserna jag kan komma på nu i skrivande stund. Trött efter helgen, Noel döptes igår så har varit fullt upp med att få iordning på allt innan och efter. Dessa rader börjar jag med nu. Men lär förhoppningsvis inte dröja över ett halvår innan nästa inlägg dyker upp. ;)
 
 
Nykläckt liten Noel <3
 
/jenny
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?
rss feed
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!