Inskolning

Imorgon är det inskolning på förskola för min lilla trollunge. Är väldigt blandade känslor. Tycker han är för liten än men har ingen möjlighet att vara hemma längre. Mammadagarna är slut. Ändå tacksam över att jag bor i Sverige och möjlighet att vara hemma så pass länge. Bara i våra grannländer har de några veckor betald. I Danmark får de inte ens lön om de är hemma med sjukt barn (VAB).. Sjukt. Nåväl.. Ska bli skönt att nästa vecka vara tillbaka på golvet och börja jobba. Har tre dagars utbildning och sedan första passet "på egna ben" är 9:30-19:30.. Spännande!

Idag har det varit kalas hos oss. Jag fyller år idag och på torsdag fyller Noel ett år. Sjukt vad tiden går fort.. Känns som om det var igår jag låg på förlossningen och fick upp honom på bröstet. Undrar fortfarande vart den där pausknappen finns?! Tack alla som kom, alla presenter både till mig och Noel. 

Så i morgon är det inskolning fram till ca kl 11, sen lunch innan jag kör ut mannen till landet för att dra upp båten med min far. Har även lite saker som ska plockas med hem. 

Imorgon kväll ska vi även titta på ett radhus! Troligtvis inget vi kommer tacka ja till då hyran är över 11k men kul ändå att åka och titta.. Nu ska jag sussa bredvid min lilla prins som sover sedan en tid tillbaka. 

Från min man.. Av barnen fick jag en fin vas! 


/jenny
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?
rss feed
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!