Förskoleplats

Noel sover sött intill mig i sängen och Melvin sitter i en fotölj och tittar på tv varvat med att spela på ipaden. Tänkte passa på och se om man får någon minuts sömn när Melvin sitter förtrollad. 

Tommy är kvar hemma efter att ha kört Lea till skolan, har hänt lite saker de senaste veckorna och igår kastade några andra elever som går i hennes klass pinnar och stenar på Lea från en bro när hon gick hem från skolan, så imorse stormade min man in till rektorn, som var sjuk, men tog ett möte med studierektorn så nu hoppas vi det händer saker.. Vi tittar redan på andra skolor att flytta Lea till. Förhoppningvis får vi lägenheten i Nykvarn och då blir det ju ett byte av skola automatiskt..

Igår fick vi även bekräftelse på att Noel har fått dagisplats! Samma dagis som Melvin går på.. Skönt. Ett orosmoment över. Tänk om man fått plats i en helt annan del av Södertälje.. Alltid jobbigt att behöva låta barnen börja på dagis vid ett års ålder, men finns tyvärr ingen möjlighet att vara hemma längre ekonomiskt.. Som tur är så blir det korta dagar eftersom jag jobbar deltid och kommer fortsätta med det tills Noel blir lite äldre. Små barn bör inte vara hela dagarna på dagis. 
/jenny
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?
rss feed
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!